RASKRINKANI DETALJI UGOVORA ANE ĆURČIČ Evo šta je sve zahtevala od produkcije, ima posebne uslove, konačno se zna i koliko zarađuje!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prijateljica Ane Ćurčić i numerolog Ivana Škorić poznatija kao Ivka otkrila je istoriju prijateljstva, pa otkrila da joj Ana nikada nije pomenula nasilje o kojem sada govori u Zadruzi, te da je šokirana njenim ponašanjem.

Poznati numerolog je ekskluzivno otkrila i detalje ugovora Ane Ćurčić sa produkcijom, kao i stavke koje je tražila da bi postala deo Zadruge:

- Nije ona uošte ušla za velike pare, odmah da vam kažem. Tražila je cigarete u ugovoru, da ima obroke, da ima sa decom razgovor i vezano za obezbeđenje, gde je tražila da se što pre reaguje, jer je Zvezdan "opasan po okolinu" i to je zahtevala u ugovoru, i bio je tu i razgovor sa psihijatrom, na koji vidim po njoj da nije otišla ni jednom do sada. - otkrila je Ivka.

- Meni je rekla da je potpisala do kraja, ne znam za to da je slagala decu, to sam čula sada unutra kada je bila - rekla je Ivka.

JAVNO SE OBRATILA PORODICI Ana Ćurčić progovorila o Zvezdanovom pokajanju, otkrila da li je spremna da mu pređe preko svega, pa se slomila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading