EVO KAKO IZGLEDA JANJUŠ NAKON LOMA RUKE Prizor je užasan, skamenjen leži na krevetu, kljuka se lekovima i ima nesnosne bolove! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Marko Janjušević Janjuš prilikom sukoba sa Filipom Carem povredio je ruku koju su mu doktori fiksirali skoro do ramena, a kamera je u jednom momentu snimila zadrugara kako nepomično leži na krevetu sa lekovima pored sebe.

Od kako se povredio, bivši košarkaš se maksimalno povukao od ostalih zadrugara. U jednom momentu ga je kamera snimila kako sedi na garnituri u dnevnoj sobi sa jednom rukom u gipsu, a drugu je držao na glavi, na osnovu čega možemo zaključiti da trpi jake bolove.

Pored zadrugara stajala je flašica sa vodom, kao i lekovi koji mu pomažu u smanjenju bolova.

U Beloj kući juče je došlo do pravog haosa među zadrugarima, zbog čega je i hitna pomoć morala da reaguje.

Naime, Marko Janjušević Janjuš i Filip Car su se žestoko sukobili, usled čega se bivši košarkaš u naletu besa zaleteo na Cara, međutim sapleo se, pao sa kreveta, udario u krevet koji je bio pored i ostao da leži nepomično na podu. Obezbeđenje i zadrugari su odmah pritrčali da mu ukažu pomoć, a nedugo zatim stigla je i prva pomoć.

- Ne mogu da se pomerim! Nešto sam polomio! Bole me kuk i lakat - vikao je Marko.

Produkcija je momentalno alarmila, pa su Janjuša odmah odveli u bolnicu, nakon čega su mu doktori fiksirali ruku skoro do ramena jer ju je povredio prilikom pada.

NA STUBU SRAMA Janjuš nije jedini, evo sa kojim zadrugarima je još Sanja Grujić bila intimna, šok!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading