DNO DNA! Otkriveno šta je Ana Ćurčić uradila bivšoj drugarici, nakon ovoga je mnogi gledaju drugim očima
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Popović je prokomentarisala svoj sukob sa Anom Ćurčić, pa se dotakla odnosa sa Zvezdanom.

-Ja sam pričala sa Miljanom Vračevićem i ona je dobacila, na šta sam ja rekla je li moguće da vređa na osnovu fizičkog izgleda. Na to je Ana rekla da sam ja skraćena i u glavi i inače- prepričala je Miljana.

-Iznenadilo me je, nije to prvi out, pre toga mi je rekla da sam ljudsko dno, odron, rekla mi je da samo nastavim da igram do kraja rijalitija jer je to vrhunac onoga što ja umem da pokažem! Nisam ja njoj zamerila, ja sam u nekom navođenju rekla, oni koji navode Anu Ćurčić u naivnu, nekako mi ne ide sve to uz taj život. Tu sam nešto spomenula ta neka priča o tom momku, na šta je ona skočila na mene i tad me je izvređala - objasnila je ona.

-Ja sam zaboravila koji je konlikt bio ispre dprodavnice, Tamaris me podsetila. Prokomentarisala je ružno nešto za Tamaru, bilo je jako ružno - rekla je Ana.

-Ono što je meni zasmetalo mnogo jeste da ona mene non- stop gleda, zašto se Ana Ćurčić popela na stejdž na taj isti, a nas dve ne razgvaramo - rekla je Miljana.

-Je l' ti misliš da si bila slatka kad si danas rekla ono za Zvezdana? - pitala je Miljana.

-Za Popaja ću uvek da skočim i ne znam šta je tu problem - rekla je Ana.

OVAKO JE SVE POČELO Ša se oženio u tajnosti, sa suprugom se upoznao na TikToku, a sada je isplivala hit fotografija

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Roza

15.04.2023 14:06

Skace za Bulica pa naravno kad je finansira.A sto napada Andjelu kad sad ona jos gora.Ana celi zivot provela sa mafijasima.Napolje iz rijaliti.