"HODATE PO KLIZAVIM PLOČICAMA" Nakon obračuna Zorice Marković i Osmana Karića, oglasio se Džukela, pa zapretio!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U današnjem izdanju radio emisije "Amnezija", voditelj Osman Karić potkačio je žestoko Zoricu Marković, jer je istakao da joj je mesto u toaletu, gde često obavlja razgovore sa Anom Ćurčić.

Ona mu nije ostala dužna, te je uletela u radio i istakla da se mnogo razočarala u njega, s obzirom na to da ima visoko mišljenje o njemu. Ovim povodom, za Pink.rs se oglasio i njen momak, tzv. Džukela, koji je odgovorio Osmanu na ove reči.

-Nastavite slobodno da bacate jako loše rime i da kroz iste vređate legendu Zoricu Marković i Anu Ćurčić, ženu koja prolazi kroz patnju i koja preživljava bol i koja je preživela nasilje, nije muški sa Vaše strane, a i narod sve vidi i zna pa Vas možda laktom slučajno negde narod gurne u nekom kupatilu ili klozetu da se okliznete jer hodate po klizavim pločicama - istakao je Džukela, te je dodao:

- Da se napadaju žene koje se same brane pre svega nije džentlmenski, ali pratićemo i pratimo sve, za sada Vaše ponašanje nije prikladno. A pošto rekoste: "Ja sam ludak", e pa i nad ludakom ima ludak, kao što i nad popom ima pop. Hvala Vam u svakom slučaju što dajete bodove Ani Ćurčić. Toliko, srdačan pozdrav - zaključio je on za Pink.rs.

ANĐELA U OČAJNOM STANJU Suočavanje Zvezdana i Ane potpuno je slomilo, svi komentarišu ono što je uradila!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading