ZVEZDAN SE VRAĆA U ZATVOR Slavniću zbog nasilničkog ponašanja preti ozbiljna robija, advokat za Alo! sve otkrio
Foto: MUP

Zvezdan Slavnić svojim ponašanjem ne prestaje da šokira javnost. Nakon što je prevario Anu Ćurčić i ušao u vezu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić on je u više navrata pokazao nasilničko ponašanje. 

Bivši osuđenik je tako lomio inventar bele kuće, pretio samoubistvom, gađao bivšu ženu raznim predmetima, pljuvao je, čupao je svoju tadašnju devojku, nasrtao na pojedine cimere, a sada je nadmašio samog sebe kada je tokom svađe Đuričićevoj udario šamar. 

Tim povodom kontaktirali smo sa advokatom Milanom Ilićem koji je otkrio koja kazna preti rijaliti učesniku.

-S obzirom da je reč o višestrukom povratniku, u njegovom slučaju ne može da dođe do smanjenja kazne. Šamaranje se tretira kao nanošenje lakših telesnih povreda, a može da se okarakteriše i kao nasilničko ponašanje. Zakonom predviđena kazna za ovo delo je tri godine zatvora - objasnio nam je advokat.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić godine je proveo u zatvoru zbog različitih krivičnih dela kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. On je takođe bio osuđen za ubistvo koje je počinio kada je usmrtio Olivera Jovanovića. 

EKSKLUZIVNE DETALJE O SKANDALU KOJI SE DESIO U ZADRUZI, PROČITAJTE SUTRA U SPECIJALNOM IZDANJU RIJALITI PLUS MAGAZINA U ALO! NOVINAMA.

"PLAČEM ZBOG ANĐELE, NIJE OVO ZASLUŽILA" Moka Slavnić ne može da dođe sebi, ovoga puta nije štedeo svog sina: Draže mi je da Zvezdan pati!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dejan

20.04.2023 16:39

Zatvorite velikog kriminalca ali sa sve tatom i operskom pevačicom. Pa i Kristijan se opametio!!.