OTKRIO SVE O PRIJATELJSTVU SA CAREM! Zola ogolio dušu i progovorio o stvarima o kojima je dugo ćutao
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je anketa u "beloj kući", a zadrugari biraju "najboljeg prijatelja".

-Ovo je jedna lepa tema, mi ovde živimo zajedno, slavimo praznike zajedno. Imam prijatelje u realnom svetu, ali i ovde imam ljude sa kojima se družim. Slađa mi je na prvom mestu, ona je tu za mene, družimo se od početka, ona je vesela spontana. Izdvojila se kao jako dobra drugarica, zato što je čista duša, nije pokvarena, zdrava osoba u glavi... Ona je posebna i neverovatna devojka. Peca je sjajan, izdovojio bih ga, on je meni pružio ruku i ja ga cenim. Treća osoba je Lepi Mića. On i ja se družimo od ranije, ali sada su neki drugi ljudi bili u pabu. On balansira između ljudi. Tu je i Marko Stefanović. Sa njim, se družim i sa Sanjom, a on ima emocijonalnu i socijalnu inteligenciju, a tu je i moja rijaliti sestra Maja Marinković, tu je i Ana koja je baš dobra drugarica. Zrela žena sa kojom imam ozbiljne razgovore - rekao je Brednon.

Nakon Brendonovog izlaganja, zadrugari su ga napali jer je naveo više ljudi.

-Tu je za mene na prvom mestu Matora, Boki koji brani zadrugare, a Marko Marković takođe. On je uvek tu za mene . Ja gledam na prijateljstva sa posebno, sa Matorom ću se družiti kao ni sa kim osim sa njom. Videla sam mnogo lažnih prijateljstva ovde - rekla je Žana.

-Više puta sam rekao da mi je pravi prijatelj Filip Car, onda je tu Janjuš sa kojim se kapiram mnogo dugo i lako, a tu ima milion stvari i porodičnih, a mnogo situacija je dokazalo da smo prijatelji. Matora je uvek bila tu, Zorica takođe, Slađa, ali Matora je posebna i pravi prijatelj, ona je za sve uvek tu - rekao je Zola.

"BILA SAM SEBIČNA" Matora ogolila dušu o propalim prijateljstvima, pa pomenula Kiju Kockar i šokirala sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading