PROCURIO ŠOKANTAN PLAN ANĐELINIH RODITELJA Evo šta će morati da urade zbog nje, ništa više neće biti isto, prelomili i doneli odluku!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Vesna Vukelić Vendi je u jednoj emisiji otkrila svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi, kao i o glavnim akterima, Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

PROCURIO ŠOKANTAN PLAN ANĐELINIH RODITELJA Evo šta će morati da urade zbog nje, ništa više neće biti isto, prelomili i doneli odluku!

Foto: ATA Images

 

Pevačicino mišljenje je da roditelji Đuričićeve navodno prodaju kuću porodičnu u Đenovićima kako bi kupuli njenu pobedu, tačnije kako bi što više glasali i regularno "kupili pobedu" svojoj ćerki:

- Šta njih jedino može da spasi, a da zapuđše drugima usta. Jedino pobeda. Videli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su preneli da su oni odlučili da beže i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobedu. Što je i legitimno - rekla je Vendi, a potom se osvrnula na odnos Zvezdana i Ane:

- To je sadističko mazohistički odnos. Ana je htela baš takvog Zvezdana. Ona ga je jurila, što je i sama rekla i on je rekao i njeni bližnji. Ana je kriva i ona ni u kom slučaju ne može biti žrtva - rekla je Vesna.

"OBJASNIĆU KO SU 'NEVINE', NEMOJTE DA IZBACUJEM SNIMKE" Mensur se hitno oglasio, razotkrio Anđelu i izneo stravične detalje, Đuričićeva će propasti u zemlju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading