"ZBOG TOGA BI MI SVE OPROSTILA" Zvezdan raskrinkao Anu Ćurčić, zagrugari zanemeli, o ovome su pričali bez bubica?
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su slušali razgovor Maje Marinković i Ane Ćurčić gde Ana objašnjavala da je nebitna u njenom donosu sa Zvezdanom Slavnićem, kao i da je njih dvoje ne zanimaju, ali joj je taj postupak neljudski jer je smatrala da su korektne i da se poštuju.

-Ana je više pričala, ja sam je slušala. Stvarno mišljenje i stavove o njoj promenila nisam. Ne želim rasprave sa njom, ali iskreno mislim da ga voli. Ne želim da shvati da imam nešto protiv nje, ali to je moje mišljenje jer je potpuno prirodno. Kad provociram to je katastrofa i sa Anom to nikad nisam uradila, Anđela može da kaže da jesam dok je Bila sa Zvezdanom - rekla je Maja.

-Jel ti priča Zvezdan da ga ja još uvek volim? - pitala je Ana

-Ne - rekla je Maja.

-Što tebe to zanima kad pričaš da te ne zanima - rekao je Zvezdan.

-Mislim da on dobro zna da nemam emocije i da sam stavila tačku na taj odnos i da Ana ide u bolji život. Prirodno je da se nas dvoje u ovoj kući pogledamo. Mislim da ga jako boli nešto drugo.  Gospodine Slavniću, pročitana si mi knjiga i šah matiraću te - rekla je Ana.

-Imaš emocije i oprostila bi mi - rekao je Zvezdan.

-Je l' imaš ti emocije? - pitala je Žana.

-Ne - rekao je Zvezdan.

-Ja sam volela, praštala sam. Njegova najveća pobeda bi bila da ga ja volim i da mu oprostim. On itekako ima emocije prema meni - rekla je Ana.

-Ne bi reagovao ovako da nemaš - rekla je Žana.

"EGOISTIČNA JE, HISTERIČNA I BEZOBRAZNA" Anđela Đuričić na stubu srama, Ana se obratila Zvezdanu, pa mu uputila reči od kojih mu neće biti dobro

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading