NI NE SLUTI ŠTA JOJ SE SPREMA Evo gde će Slovenka poslati Aleksandru čim se završi Zadruga: "Provešće sa njim minimun sedam dana"
Foto: Alo/Printscreen

Majka Aleksandre Nikolić ne prestaje da alarmira medije jer je ubeđena da joj je ćerka u velikoj opasnosti!

Kako je istakla, ne ljuti se što je ćerka javno proziva kako troši njene pare jer je sigurna da su svemu tome doprinele zle sile i vradžbine koje je neko bacio na Aleksandru. Osim toga, Slovenka je simbolično prokomentarisala i Maju i Zvezdana, tačnije, njihovu aferu koja drma "belu kuću".

-Sve što je nekad bila velika sramota sada dođe ponos, i to ne samo u Zadruzi, već u celom svetu. Ne može to bog, jadan, trpeti dugo, boga mi moga. Hvala bogu da sam rođena u božjoj kući i hvala mojima do neba, iako su na nebu. Ima izreka: "Sve se može oprati, ali prljav obraz nikada" -istakla je Slovenka koja se potom osvrnula na odnos Maje i Zvezdana.

-Moja Aleks se ne smiruje, ali ne krivim je jer vidim šta je sa njom. Ona je veliki vernik, samo što to ona ne govori. Jedva čekam da izađe, neka se odmori dva dana i onda ide pravo kod našeg monaha, minimum sedam dana! Satane se bave svim i svačim, moram da pomognem svom detetu- zaključila je Nikolićeva za Svet. 

MAFIJA MU PRIPREMA OSVETU! Anđelin bivši dečko iz zatvora spremio pakao za Zvezdana, Moki stigle otvorene pretnje, život mu je ugrožen

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading