OVO SAZNANJE JE PROMENILO SVE! Zvezdan otkrio zbog čega je ostavio Anđelu, nakon što mu je priznala tajnu nije više mogao da ostane sa njom
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadruagri su imali prilike da čuju razgovor Zvezdana Slavnića i Maje Marinković o tome kako je on stvorio drugačiju sliku o Anđeli Đuričić pre nego što je stupio u vezu sa njom, zbog čega se kasnije razočarao.

-Maja je rekla da si očekivao jedno i nadao se da će vaša veza izgledati drugačije, da je ona takva kakvom si je zamišljao a da si onda video da nije to to - rekla je Šopićka.

-U prethodnoj sezoni mi je delovala ozbiljnije kao i ovde kad smo se upoznavali, ali kad je spustila gard i masku video sam malu devojčicu i to nisam očekivao - rekao je Zvezdan.

-Tebi možda treba neko vragolastiji, je l' grešim? - pitala je Šopićka

-Ima ona razlog što nije takva, ali ja sam mislio da ispod tog stava koji mi se donekle sviđao, nisam ja znao da je razlog njenog ulaska da upozna i druži se sa ljudima. Trudio sam se da ne pobegnem, ali bilo bi sve teže - rekao je Zvezdan.

MAFIJA MU PRIPREMA OSVETU! Anđelin bivši dečko iz zatvora spremio pakao za Zvezdana, Moki stigle otvorene pretnje, život mu je ugrožen

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading