"MOLILA JE DA JOJ GURAM PRLJAVE ČARAPE U USTA" Bilal otkrio sve o fetišima Milice Veselinović, javnost zgoržena!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su gledali klip na kom Milica Veselinović naskače na Bilala Brajlovića i unosi mu grudi u lice, te ih on opipava i pogađa šifru kako bi mu ih pokazala gole, a onda joj gura glavu u svoje međunožje.

-Ovo je bila jedna ili dve scene koje sam imao sa njom posle Ramazana, a do ovoga više neće dolaziti i neće se dešavati. To je to - rekao je Bilal.

-Apsolutno se slažem da smo naš odnos završili jer se on svodi na rasprave, na ovakvim stvarima - odgovorila je Milica.

-Ovo je njihova kriza i da nisam ja ovde bile bi sa bilo kim drugim. Kriza iz bliza, krizira za se*som - šaljivo je dodao Bilal.

-Ne zanima me šta kaže, ja sam se izblamirala, on se izblamirao i ne želim da produbljujem. Složila bih se da do toga, a ni slično tome neće doći. Od kad smo završili on me ponižava - izjavila je Milica.

-Jer mi u oči govori da voli da se ponižava, a zaslužuje i gore. Ona dnevno spomen ku*ac sto puta dnevno, gu*i se. Mala i uvek ćeš biti mala. Danas je počela na patetiku, da joj je krivo jer je spomenula Mensura, a ja se ubacim i kažem da čoveka boli ku*ac za nju - rekao je Bilal.

-Ja sebi više ne bih dozvolila ovo kao ni on - bila je odlučna Milica.

-Ona mene moli da joj smrdljive čarape stavim u usta deset puta. Zamislite da vas devojka moli, da joj nešto uradite, a ona vas moli. Pa naravno da ćete bar nešto uraditi - rekao je Bilal.

-Ti si isfrustrirani bolesnik - besnela je Milica.

-Nisam je pitao koji joj je fetiš i ne želim da znam. Svega mi na svetu celu noć me gleda - rekao je Bilal.

CAR OPLEO PO ZVEZDANU Filip nikad žešće komentarisao Slavnića, kada ovo čuje napraviće karambol!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading