ANĐELA SE MIRI SA ZVEZDANOM Najavila i razgovor, odlučila da mu oprosti, skandal
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Prvi Filipov sagovornik u radio-emisiji ''Delegati'' bila je Anđela Đuričić.

- Kako si? - pitao je Filip.

- Dobro! Trenutno sam dobro - rekla je Anđela.

- Prvo bih javno da se izvinim produkciji. Juče nisam bila dobro, da učestvujem u emisiji, zato što me zabolela laž. Zvezdan je rekao da sam se zaklela i lagala, verovao je svim ljudima koji nisu bili za našu vezu, nikad ga nisam slagala, ni prevarila za bilo šta. Rekao mu je više puta otac da veruje samo meni i Mići. Ljudi koje žele da me napadaju svakako će me napadati. Zahvalila bih se Milici i Sanji, potvrdile su priču koja je zaista istinita. Što se toga tiče ne bih tu ništa više preterano dodavala. Ne bih da se zakunem u nešto sveto, a da lažem - rekla je Anđela.

- Manji pritisak imam nego što sam imala. Dobro je što sam juče ceo dan prespavala, sabrala asm svoje misli. Bilo je negde i prirodno da neke tvari izađu iz mene. Mogu da kažem dosta hladnije glave, rekla sam sve što sam imala Zvezdanu i spustila bih loptu sa njim. Nemam nikakvu potrebu da se raspravljam sa njim. Mislim da je vreme da se stane na kraj tome - dodala je.

- Ja se zaista neću mešati u njegove veze, niti šta god da je to. To su mi neke odluke koje sam donela i trudiću se da se pridržavam istih - dodala je Anđela.

- Posle svega što se izdešavalo mislim da je najbolje da je svako na svojoj strani. Sve što sam rekla mi se desilo u ovoj sezoni, iskreno ti kažem da posle nekih stvari nema nazad. Koliko god srce želi, razum preovladava - rekla je Anđela.

- Kad bi Zvezdan spustio loptu i kad bi ti prišao sa nekim šlagerima, da bi ti popustila i da bi se ti pomirila? - pitao je Car.

- Nisam spremna, ja sam trenutno ustala jedno jutro normalna i hoću da ostanem noralna. Kažem da će razgovor sigurno da se desi u nekom periodu. Desiće se. Kažem ti da taj razgovor ne može ništa da promeni zato što stvari koje su se desile ne mogu da se vrate - rekla je Anđela.

- Jedini cilj mi je da se vratim sebi - dodala je.

- Da li misliš da Majina i Zvezdanova veza ima perspektivu? - pitao je Car.

- Neću ti dati odgovor na to pitanje, ne želim da komentarišem njegove veze, devojke, šta god - rekla je Anđela.

TRPEO MNOGA PONIŽENJA Lazar Čolić otkrio sa čime se susreo pre Zadruge, nije mu bilo lako da ovo podnese

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading