OVOME SE NIKO NIJE NADAO Divna DNK bljuje vatru na Anđelu, pa izrešetala Zvezdana argumentima!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Beloj kući se održava anketa za najveću kukavicu, a zadrugari imaju zadatak da odaberu tri osobe koje po njima imaju karakteristike kukavice.

-Sa mnom spavaš, druga ti je nesanica, a bojiš se da priznaš to. Na prvom mestu Anđela jer u pismu piše da ne može da podnese posledice, drugo mesto Zvezdan Slavnić jer se poneo kao kukavica, pozdravljao je Anu ljubav njegovog života i posle je odjavio na televiziji i izrekao i uradio odvratne stvari. Muško ide na muško, sa ženom se to ne radi. Treće mesto je Petrući jer je isapo kukavica ličn o prema meni jer me je izvrnuo i poispadala mi je šminka sa kreveta - rekla je Slađa.

-Filip, Zola i boki, hvala i doviđenja - rekla je Aleks.

-Na prvom mestu Anđela jer odlazi sa sastanka, spava, nije bila iskrena prema prijateljima i okenula je leđa najboljoj drugarici Ani. Pomislila je da će Zvezdan da ostane sa njom u vezi, a on je ne bi ni pogledao više do kraja. Drugo mesto on jer se kukavički ponaša prema prijateljima, ne želi da sluša komentare i kritike, lupa sebe i misli da će to da bude dobro, a zna da neće. Posle Maje će doći neka treća - rekla je Divna.

-A je l' misliš na neku koja može da dođe? - pitala je Marija

-Ne znam. Na trećem mestu Petrući jer sam ga pitala zašto ne raskine, a on mi je rekao da mu je draga i da ne želi da raskine. Rekao si da je voliš. Mislim da si sa njom samo do kraja, ne znam da li je voliš ili se samo igraš - rekla je Divna.

-Ljubomorna si na Palčicu zbog Bilala - rekla je Miljana.

-Tebi se sviđa Zvezdan - rekla je Divna.

-Broj jedan Anđela jer nije hrabra, ne može da podnese istinu i laž. Sama je ušla u ceo odnos i trebala je da bude spremna na sve to tako da mi je to delimično foliranje. Ušla je u odnos sa muškarcem koji je godište njenih roditelja, pa kad je prevari... Neću da komentarišem tu temu. Ana Ćurčić i Zvezdan - rekla je Palčica.

"OMAĐIJALA ME, SKOČI MI ŠEĆER KAD POMISLIM NA NJU" Janajuš brutalno o Maji Marinković, a evo koga krivi za sve!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading