PRE 15 GODINA OŽENIO JE OVU LEPOTICU! Hit fotografija Miloša Bojanića i njegove žene, ovu stvar su svi prokomentarisali
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mikica Bojanić, sin našeg poznatog pevača Miloša Bojanića, jedan je od najintrigantnijih učesnika Zadruge 6.

Međutim, osim njega veliku pažnju izaziva i njegova supruga Dušica sa kojom ima troje dece - Miloša, Anđelinu i Marka. Naime, ovaj par je u braku već 15 godina, a oni ne kriju da je njihova ljubav svakim danom sve jača, kao i da se neretko prisete njihovog sudbinskog susreta i početka ljubavne romanse.

Mikica i Dušica su se upoznali u Čikagu, tokom pevačeve turneje u Americi. Zabavljali su se svega 3 meseca, pa se odmah nakon toga i verili.

Pevač je pre nego što je pitao Dušicu da se uda za njega otišao kod njenih roditelja, zatražio njenu ruku, pa tek posle pregovarao sa njom o samom činu veridbe.

Nakon veridbe, došli su u Srbiju gde je Mikica upoznao svoju izabranicu sa roditeljima, a godinu dana posle selidbe su se i venčali, kada je na svet došao njihov sin prvenac- Miloš. Na Instagramu i dalje stoji njihova stara fotka sa venčanja, koja je izazvala mnoštvo komentara.

Kao što možemo da primetimo, ljubav ovog para je na samom vrhuncu, te mu je supruga i tokom boravka u Zadruzi 6 najveća podrška.

"JA SAM SE ZALJUBIO U TEBE, A TI SE IGRAŠ"! Zola zamerio Slađi ovu stvar, pa joj postavio ultimatum

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading