KONAČNO IZNEO SVE! Bilal progovorio o misterioznoj bivšoj devojci, pa otkrio njen identitet, povezana je sa još jednim zadrugarom
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bilal Brajlović sedeo je sa Anom Ćurčić i Valentinom Stanković, te je tom prilikom otvorio dušu Ćurčićevoj o devojci sa kojom je bio pre ulaska u "Zadrugu".

-Meni zasmeta, na primer, ako nismo zajedno, rekao si mi da mogu sa svima. Znaš kakav sam ja bio kompleks, isto Carevo, Maja ne zanima me to više. Nećeš?! Blokiraj! Kao neće da ga blokira, e važi - rekao je Bilal.

-Ti hoćeš u "Zadrugu" da radiš šta hoćeš, a ona ne može - dodala je Ana.

-Nije pošteno, ali ja tražim grešku da je sklonim od sebe da mi bude lakše. Malo smo sedeli tamo i vodim ja nju u centar grada, treba s drugaricom kafu da popije. Kaže: "Hajde s nama", rekoh: "Neću, došao mi drugar iz Švedske". Izađe ti ona iz auta, čim je izašla iz auta, blok. U svemu sam je blokirao. Javljala se preko drugarica, lažnih profila, a čim se javi, nema odgovora! Ja sam sada izašao napolje na dva meseca, ona je primetila da sam je spomenuo i rekla mi je: "Videla sam i čula sam sve". Kaže ona meni: "Blokirala sam momka i čekala sam sve vreme iako sam znala da ništa neće biti". Ja ću opet biti naivan Bilal. Ja od svojih gluposti ne stižem da se vidim s njom. Naljuti se ona što se ja nisam video s njom i ona sada mene blokira. Hoću da ti kažem da mi je došla u najgorem momentu - rekao je Bilal.

-Je l' razmišljaš o Hani - pitala je Ana.

-I ne - rekao je on.

-I ne?! Čitam ga kao bukvar. Evo ovako će biti. Izaćićeš iz "Zadruge", moraćeš malo u "Narod pita", ja kada budem došla da jedem ćevape, ti ćeš me upoznati s Hanom. On kod Hane za 15 dana maks - rekla je Ćurčićeva.

-Ne treba mi ni sada, opet je loš period - rekao je Brajlović.

SKINUO SE FRAN PUJAS, PA ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE! Pokazao mišiće i izvajano telo, istopio se ženski deo publike

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading