ZOLA I SLAĐA ZVANIČNO UŠLI U VEZU! Ljubav cveta, nakon razgovora pao i poljubac potvrde, sve pršti od strasti
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Tokom razgovora Slađe Lazić i Lazara Čolića Zole došlo je do konkretnih rešenja kada je njihov odnos u pitanju.

-Ja tebe gledam drugačije, ja bih hteo samo sa tobom da budem ovde. Ti ni sa kim ništa nisi radila i ja te cenim zbog toga. Ja tebe razumem i verujem da ti mene razumeš, ali ja ne želim da se odvodjim od tebe, tačnije da se raziđemo - rekao je Zola.

-Ja to ne želim, ali mislim da ti i ja nemamo rešenje za ovo - dodala je Slađa.

-Ti i ja možemo ovo da rešimo i imamo još jedan segment da ga usavršimo što više. Ti i ja imamo šest stvari koje su idealne, a sedmu još nismo uradili ali doći ćemo i do toga, ali da li ti misliš da će ta sedma stvar da nam pokvario ovu sedmu - rekao je Zola.

-Ja tebi ne mogu da objasnim neke stvari i ti se primaš zbog toga. Meni jeste stalno ali ja preko nekih stvari neću, ti mene ne razumeš uopšte - rekla je Slađa.

-Mi ovde pričamo o se*sualnom odnosu i nije mi jasno da ti možeš da se iskontolišeš u tome ako imamo tu energiju, da te ne bi gledala neka baba iz nekog sela. To mi nije jasno, meni je to presudno u odnosu - dodao je Zola.

-Meni je to bitno, ali ne bih radila to ovde. Ti mene razvaljuješ, stvaraš mi pritisak o tome - rekla je Slađa.

-Tebi je važnija tvoja kontorla nego kako se ja osećam - rekao je Zola i poljubio Slađu.

NAKON SNIMKA SA MASOVNIM UBICOM DENIZ DEJM UPLAŠENA ZA SVOJ ŽIVOT! Starleta donela šokantnu odluku, ne preostaje joj ništa drugo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading