UDAJE SE MILJANA KULIĆ! Bivša zadrugarka otkrila datum venčanja, pa priznala da je spremna na potpuno drugačiji život!
Foto: Alo/Printscreen

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga", ali i van Bele kuće ne prestaje da šokira javnost.

Pored svih skandala koji je prate, Miljana je progovorila o svojoj ljubavi sa Nenadom Macanovićem Bebicom, pa je otkrila da planiraju venčanje u septembru.

– Bićete obavešteni blagovremeno, ali planiramo u septembru – rekla je Miljana, pa otkrila da li rade na bebi, budući da zbog njene operacije i komplikacija nakon intervencije, ona nije smela da ostane u drugom stanju iz zdravstvenih razloga.

Između ostalog, Miljana je govorila i o planovima za budućnost, pa je naglasila da je definitivno završila sa rijaliti karijerom.

– Završila sam sa Zadrugom i rijaliti karijerom, planiram biznis da otvorim u Nišu i da obezbedim Željka, za to ću iskoristiti novac, koji je na sigurnom kod moje majke i potrošiće se na pravi način – rekla je ona za "Espreso".

Podsetimo, Nišlijka je nedavno optužila svog verenika Nenada Macanovića Bebicu da ju je pretukao, a potom je priznala da je bila u alkoholisanom stanju i da je sve slagala.

- Nije istina. Laž je. Napila sam se, posvađali smo se nešto - odgovorila je Kulićeva na pitanje da li je istina da ju je Bebica pretukao.

Miljana je više puta pokazala kako se služi svim i svačim kako bi privukla pažnju na sebe, pa tako je bilo i ovog puta. Nakon što je uznemirila javnost navodima da je pretrpela fizičko nasilje od strane svog partnera, Miljana je na svom Instagramu objavila i prvu fotografiju sa Bebicom, koji joj je prešao i preko toga što ga je predstavila kao nasilnika.

PREPLAVIO ŠIMANOVCE ZBOG SANE Dragić ne prestaje da plače nakon što mu je devojka diskfalifikovana, pa utehu pronašao pored ove osobe!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading