SRAMNO Milica plače za Brajlovićem, pa moli za intimni odnos, ovaj je ohladio: "Moraš da smršaš 15 kilograma"
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mlada zadrugarka Milica Veselinović mesecima unazad pokušava da pridobije pažnju cimera Bilala Brajlovića, a na putu do ostvarenja svog cilja ne poznaje granice.

Naime, u početnoj fazi građenja odnosa njen način za osvajanje Brajlovićevog srca bio je preko kreveta, te je koristila svaku priliku da mu uzdrma strasti.

Sudeći po ishodu, čini se da Bilal nije ostao očaran njenim umećem, pa je tako odlučio da stavi katanac na svoju genitalnu regiju. Veselinovićevoj ova odluka ni najmanje nije legla, pa je prešla na patetiku.

- Meni si ti najviše značio, drugi nisu. Dok si bio u bolnici posvećivala sam ti pesme. Ona koja nosi naziv „Poseban“ odnosila se samo na tebe - započela je Milica s nizom hvalospeva, pa nastavila:

-  Ti si meni zaista poseban, i muža bih prevarila s tobom jednog dana - dodala je ona uz veliku dozu samosažaljenja, a Bilal je ostao imun na ove reči, te je žustro odbrusio:

- Ostavi me na miru, ne zanimaš me.

Milica je ovaj poraz teško podnela, pa mu je postavila ultimatum.

- Ako smo završili, završili smo do kraja života. Ne prilazi mi više, ne gledaj u mom pravcu, ne prolazi pored mog kreveta i nemoj čak ni ime da mi spominješ - istakla je Veselinovićeva, pa poentirala:

- Nadaš se tome da ćeš da me je*eš nakon Zadruge, ali nećeš. Biću s drugim dečkom - odbrusila mu je očekujući ljubomornu reakciju, ali je umesto toga dobila hladan tuš.

- Da želim, poje*ao bih te i ovde, ali ti za početak moraš da smršaš 15 kilograma - ohladio ju je Brajlović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading