Miljana Kulić nastup
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon diskvalifikacije, Miljana je odlučila da "okrene novi list" i posveti se muzičkoj karijeri. Ubrzo je krenula i sa nastupima, a ima i svog estradnog menadžera, Miloša Tomića, koji joj pomaže oko zakazivanja nastupa.

- Tek nedavno smo započeli saradnju... Zasad je stvarno okej sarađivati sa Miljanom, tek smo počeli. Sezona ide, gledamo da dogovorimo što više nastupa u narednom periodu. Na tome smo bazirani najviše - počeo je Miljanin menadžer.

Na pitanje da li je Miljana zahtevna, njen menadžer je vešto izbegao odgovor i pohvalio njen rad.

- Znate kako, mogu reći samo da je jako uporna. Vredno radi, zato je i uspešna na dosta polja- istakao je Tomić, koji je inače sarađivao sa brojnim estradnjacima poput Goge Sekulić, Tine Ivanović, Anabele Atijas i mnogih drugih.

Iako je tek počeka muzičku karijeru, Miljana zarađuje pozamašne svote novca, gotovo kao i pojedini pevači koji su dugi niz godina u estradnim vodama.

- Stvarno ne bi išao u detalje oko zarade toliko, ali mogu reći da je u pitanju pristojna cena, što se tiče estrade i šoubiznisa trenutno.

Kulićkin menadžer priznaje da vlasnici klubova od nje očekuju da napravi što veći šou, te da njen program sa di-džejem u klubu traje 45 minuta.

- Ona stvarno napravi haos! Digne publiku koja dođe na nastup i dovede atmosferu do usijanja- otkriva menadžer.

- Miljana je osoba koja je jako uporna i ona šta želi uvek će do da uradi i uspe u tome. Što se kaže, voli scenu, šou i pliva u tome kao što vidimo. Toliko mogu da vam kažem za sada, jer smo skoro počeli saradnju - priča Miljanin menadžer, Miloš Tomić.

S obzirom da je Miloš menadžer brojnim pevačima koji imaju dugi staž na estradi, zanimalo nas je da li je nekome od njih smetalo što ih sada stavlja u isti koš sa rijaliti igračima.

- Iskreno, nisam razmišljao da l' neko zamera... Sa svima sam u dobrim odnosima na estradi, a Miljaninu majku sam upoznao samo telefonskim putem, ne uživo - zaključio je on u razgovoru za 24sedam.

MAJA ODUVALA BILALA Pokušao na kvarno da je poljubi, ona žestoko reagovala: Ja se ne ljubim sa svakim!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading