Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić skoro svakodnevno šokira domaću javnost svojim ispadima, a u tome nije izostala ni danas.

Naime, Kulićeva se vozila u automobilu i pila pivo, dok je, kako se može videti na zadnjem sedištu njen mali sin Željko sve to posmatrao.

Da stvar bude još gora, mali Željko se u automobilu vozio bez autosedišta i nije bio vezan sigurnosnim pojasem.

Miljana Kulić se odmah pohvalila na mrežama kako se provodi sa sinom i Nenadom Macankovićem Bebicom, međutim izazvala je gnev svojim ponašanjem.

"Sramota, kakav to primer daješ detetu", "Strašno", "Gore ne može od ovoga", "Ne verujem šta vidim" , su samo neki od komentara.

Inače, Miljana Kulić se dugo godina bori sa psihičkim problemima zbog čega je i određeni period provela u klinici za psihijatrijske bolesti "Laza Lazarević" o čemu je njena majka Marija Kulić pričala u rijalitiju. Iz tog razloga Miljana i nema starateljstvo nad sinom Željkom, već se o njemu stara njena majka.

Kulićeva je u više navrata nasrtala na Lazara Čolića Zolu, a čak je bila i diskvalifikovana nakon što mu je nanela teške povrede kada ga je tokom noći štiklom udarila u glavu. Ipak, to nije jedini skandalozan događaj koji je obeležio njeno učešće u ovom rijaliti programu.

Mnogi pamte i kada je Kulićeva doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo. Takođe, pretila je u više navrata da će popiti sredstvo za čišćenje i tako nauditi sebi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading