"ZAHVALJUJUĆI MENI JE ANA OSVOJILA DRUGO MESTO!" Milena Kačavenda se oglasila, ušla u crveno zbog kume, pa joj žestoko odgovorila
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u sedmoj sezoni rijalitija Zadruga, dok joj je pobedu ispred nosa odnela Aleksandra Nikolić.

Ćurčićeva je po izlasku iz rijalitija kazala da je njena kuma Milena Kačavenda, koja se svakodnevno oglašavala i pratila njeno učešće, preuveličala neke stvari, te je demantovala neke kumine izjave.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

Tim povodom se oglasila Milena koja je jasno svima dala do znanja da ne demantuje svoje izjave, te da stoji iza svojih reči.

- Znate da Ana što je izgovorila za Zvezdana u rijalitiju, ona je sve demantovala i rekla da je sve to rekla u afektu, ja sve što sam rekla ne demantujem, nisam rekla u afektu, i ostajem iza toga - počela je Milena, pa dodala:

Milena Kačavenda

Printscreen

 

- Za sve što Ana bude rekla u buduće da sam predimenzionirala, slagala, uvećala, nadodala, neka tako i ostane. Ja sam radila kako sam mislila da treba. Ako sam oštetila njen plasman za prvo mesto, iako ja to tako ne bih nazvala i mislim da zahvaljujući meni, Aci Buliću i Zorici Marković ona i jeste dostigla to drugo mesto, nije to mala stvar - rekla je ona.

OGLASILI SE ADVOKATI AVRAMOVA Otkrili zbog čega je Slavici Ćukteraš izrečena mera zabrane prilaska

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading