TRESU SE ŠIMANOVCI! Petrući i Palčica bljuju vatru jedno na drugo, na korak do raskida!
Foto: Alo/Printscreen

U novom izdanju emisije "Narod pita" voditeljka Ivana Šopić ugostila je Marka Petruševića Petrućija i Anastasiju Stanojević Palčicu.
Pogledali su prilog u kom je Maja Marinković napravila scenu jer je do nje došla informacija da se Palčica poljubila sa Bilalom Brajlovićem.

-Je l' se sećaš Palčice ovoga? - pitala je Šopićka

-Da, ali nisam se poljubila sa njim, nego su spletkarili. Uvek sam govorila da mi se ne sviđa, ograđivala sam se i nisam htela da dajem na značaju nekome ko je bio povezivan sa svim mogućim devojkama u kući. Postoje klipovi gde on na početku trči za mnom, ali nije neko sa kim bih ja mogla da budem - rekla je Palčica.

-Petrući tebi je Car govorio da si lud, da te pravi budalom - rekla je Šopićka.

-Ako se vratimo na to posvađaćemo se ona i ja. Nije trebala da tera inat drugaricama i da se takmiči. To ima i Maja da voli da pokaže dominaciju - rekao je Petrući.

-Pazi sa kim me porediš, izvini mi se iste sekunde - rekla je Palčica.

-Nemoj da me blamiraš, evo izvini, molim te - rekao je Petrući.

-Itekako je on radio, ne može meni muškarac kom sam verna da kaže da bi jednu devojku iz*ebao, a onda ode i podeli cigaretu sa tom devojkom. Ja to ne kažem nikome nego napravim haos. On je meni sad zbog Bilala hteo da vrati. Ja imam previsoko mišljenje o sebi i ne dozvoljavam da se poredim sa takvim devojkama - rekla je Palčica.

-Ja šta pričam, a ti šta radiš - rekao je Petrući.

-Da te nisam čuvala kad se napiješ i vukla u krevet da spavaš radio bi mi isto kao bivšoj devojci iz dvojke - rekla je Palčica.

-Super si - rekao je Petrući.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading