Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović izgovorile su sudbonosno "da" u Crnoj Gori i obećale se jedna drugoj na večnu ljubav. Stanojlovićeva pre Zadruge 6 nije bila poznata, a na samom početku rijalitija otkrila je da je trpela fizičko i psihičko nasilje od bivšeg partnera sa kojim inače ima sina.

- Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna... Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam sa njim, mada i sada imam problema, dobijam pretnje i svašta nešto - rekla je Anita prošle godine i otkrila da joj je bivši zapretio čim je čuo da ulazi u Zadrugu.

- Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da - ne plašim se. Rekao mi je: 'Budeš li u Zadruzi uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete...' Dok budem bila u Zadruzi dete će čuvati moja i njegova majka - ispričala je tada Anita i ne sluteći da će se udati za Matoru, pa je tom prilikom priznala da je otvorena za svaku priču, ali sa muškarcima. Ipak, sudbina je uredila da Anitino srce ukrade Matora.

Nina Denda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading