Matora i Anita
Foto: Alo/Printscreen

Bivše učesnice Zadruge, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori u jednoj luksuznoj vili koju su iznajmile.

Njen doskorašnji cimer iz Bele kuće Lepi Mića istakao je u emisiji "Narod pita" da Anita Matoru gleda "kao na Narodnu banku", te da se udala iz interesa, na šta je Stanojlovićeva rešila da odgovori.

Matora i Anita svadba

Instagram

 

- Mića je navikao da manipuliše devojkama u rijalitiju i da svaka na kraju uradi ono što on želi, ali sa mnom to nije uspeo. Zadnjih dana je pokušao sa mnom isto što i sa MC Aleks, da mi kaže da još nije kasno da ispravim sve, da kažem da sam sve folirala, a ja ga, naravno, nisam poslušala niti uvažila ijedan njegov savet. Njegova reakcija ovakva je očekivana - kaže Anita i poručuje da s Matorom nije iz finansijske koristi.

- Pitajte Jovanu da li sam joj jedan dinar tražila... Mića je jako pokvaren čovek - šokirana je ona.

Anita i Matora pred venčanje

Printscreen

 

Prokomentarisala je i Mićine navode da se njena majka zadužila hiljadu evra kod komšije da bi njoj priredila rođendansku proslavu u "Zadruzi".

To nije tačno. Ušla sam, naravno, majci da pomognem... Pomoći ću joj kako god, Jovana nema veze s tim. Majka je presrećna zbog nas, čestitala nam je, rekla je da je sve bilo kao iz bajke. Nikad u boljim odnosima nisam sa njom, sve što je Mića rekao - nije u pravu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading