NOVA ZADRUGARSKA AFERA! Dj Tamaris i Marko MMA započeli vezu, isplivali svi detalji njihovog odnosa, Smiljić priznao sve!
Foto: Printscreen

U jednoj od emisija "Narod pita", gost je bio Marko Smiljić poznatiji kao Marko MMA, a tom prilikom osvrnuo se na svoj odnos sa Dj Tamaris i izneo sve detalje njihove relacije.

-Bilo je toga, jako smo kliknuli i jako je dobra devojka. Kako je išlo skapirao sam da su mi stanjeni živci i da to nije okruženje da to može da opstane. Zamišljam situaciju da joj neko kaže ružnu reč, ja bih bio zaštitičnički nastrojen prema njoj. Ja sam i sa Slađom morao da prekinem jer pod mojom zaštitom joj ništa nisu govorili, a ona je počela da se penje po stolu - govorio je Marko.

-Je l' ti krivo što tebi i Tamari nisu dao šanus? - upitala je voditeljka.

-Znam kako bi završilo. Džaba što bi nešto bilo lepo, ako je fatalno. Ja sam tad počeo da razmišljam unapred. Čuli smo se i ovom prilikom bih da je pozdravim. Ne znam kakvi su njeni planovi, ali čujemo se. Ona je dobra devojka i želim joj puno uspeha u karijeri. Ona se tamo borila kao lav. Stvarno se čujemo, nije da pakujem priču i voleo bih da je vidim na jakoj sceni - dodao je on.

-Kako komentarišeš njen sukob sa Mićom? - upitala je Ivana Šopić.

-BIlo je bezveze da joj bilo ko nešto kaže, trebalo je pomoći - rekao je Marko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading