janjuš
Foto: Alo/Alo

Ljubavni život Marka Janjuševića uzbudljiviji je od najuzbudljivijih trilera, a nakon što se razveo od supruge Ene zbog javne prevare sa Majom Marinković, Janjuš je rešio da se vrati na početak!

Ovih dana sa suprugom i ćerkom Krunom letuje na Crnogorskom primorju, vođen parolom da sve što se dogodi na Adi Bojani ostaje na Adi Bojani.

Sem ako na istom mestu nije i reporter Alo!, koji je Janjuševiće najpre uslikao u noćnom provodu, gde su uživali u potocima alkohola, ali i narednog jutra dok su lečili mamurluk na plaži.

- Janjuš i Ena već nekoliko dana borave na moru s ćerkom Krunom i izgledaju kao prava porodica. Inače, nakon razvoda dolazio je ili sa društvom ili sa raznom devojkama kojih je uvek bilo na pretek - rekao je na početku razgovora naš izvor, i dodao da se Janjuševići ceo dan ne razdvajaju.

- Preko dana su na plaži sa ćerkom, a kada su u prilici da nađu dadilju za Krunu, vole i da izađu u provod i da se opuste. Nedavno su bili na jednom plažnom baru sa društvom, ali veče nije proteklo onako kako su planirali - rekao je naš izvor, i objasnio da su se bivši supružnici previše opustili.    

- Oboje su popili dosta alkohola, uživali u muzici i dobrom društvu. U jednom trenutku Eni se slošilo, pa ju je drugarica izvela iz kafića. Koliko joj je bilo loše, svedoči i činjenica da je povraćala ispred kafića, a njena drugarica je pokušavala na sve načine da joj olakša - rekao je naš izvor, i dodao da je Janjuš za to vreme bio u kafiću, nesvestan šta se dešava sa Enom.

- Tek kada joj je bilo malo bolje, njena drugarica je pozvala Janjuša da izađe napolje, a Ena ga je odmah napala da se ponaša neodgovorno prema njoj. Bivši zadrugar je uspeo nekako da smiri Enu, pa ju je nakon toga odveo u smeštaj - rekao je naš izvori, i objasnio da su Janjuševići narednog dana mamurluk lečili na plaži.

- Iako oboma nije bilo dobro, Janjuš se trudio da se iskupi kod Ene, pa joj je donosio sveže voće, mazao je kremom sa zaštitnim faktorom i masirao joj  stopala. Briga o ćerki je u potpunosti pala na Janjuša, dok je Enin jedini zadatak bio da odmori i dušu i telo! - ispričao je naš izvor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading