Zadruga finale
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Televizija Pink je izdala zvanično saopštenje i otkrila da će bivši zadrugar Miki Đuričić biti gost u večerašnjoj emisiji "Narod pita". Miki je učestvovao u više sezona rijalitija "Zadruga", a iz šeste sezone je diskvalifikovan nakon što je samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima pred kraj 2022. godine.

Mnogo se spekulisalo o tome zbog čega je Miki odlučio da pobegne sa imanja, a glavna teorija je bila da više nije mogao da podnese Zvezdana Slavnića, koji tad samo što nije prevario svoju nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

POVRATAK DISVALIFIKOVANOG ZADRUGARA Nedavno je izazvao pravi skandal i pometnju, a sada stiže na Pink i ulazi u Zadrugu

Alo

 

Miki se pre nekoliko noći uključio u ovu emisiju i izazvao haos. Naime, tada je gošća bila Ćurčićeva, koju je Đuričić suočio sa mnogobrojnim kontradiktornostima. Ana je tada pobesnela i polila voditeljku Anu Radulović sokom, pa demonstrativno napustila emisiju.

Radulovićeva će i večeras voditi ovu emisiju, pa ostaje da ispratimo šta će sve Miki ispričati i da li će doći do novog haosa. Kao i njegovi nekadašnji cimeri, on će večeras odgovarati na pitanja publike koja će se uključivati uživo u program, ali i komentarisati sve aktuelne zadrugarske teme.

Mikijevo gostovanje će zasigurno pokrenuti i spekulacije da će se on naći i u rijalitiju "Elita", koji bi uskoro trebalo da počne. Podsetimo, kasting je još uvek u toko, a juče i danas su održani sistematski pregledi za buduće takmičare, u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading