Ramiz Gusinac
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ramiz Gusinac koji se takmiči u Eliti i kojeg prati teška životna priča o čemu možete da čitate u ispovesti koju je dao za Alo.rs, bio je takmičar rijalitija Survajver, a jednom prilikom jedva je izvukao živu glavu.

Naime, Ramizova drugarica Jovana ispričala je detalje saobraćajke koja je zadesila Ramiza, a njih dvoje se inače poznaju iz pomenutog rijalitija i ostali su dobri prijatelji:

– Ramiz i ja smo se čuli. Ja sam u putu saznala da je imao saobraćajnu nesreću. Tačnije, Stevi (Stevanović) se negde zakačio net i stigla nam je slika u grupu - rekla je Jovana za Espreso i potom otkrila:

– Zvali smo ga posle. Bio je na pregledu na Palama i uveče me je zvao. Neka žena ga je udarila i kola izgledaju baš jezivo. Pretrnula sam dok se nije javio, ali hvala Bogu skroz je u redu. Došli su po njega iz Novog Pazara, oseća se dobro, ništa nije fizički ozbiljno.

Kada je ispao iz Survajvera, Ramiz je vidno emotivno govorio o svojim saborcima, a posebno je istakao Jovanu koja mu je tokom takmičenja bila kao ćerka, a koja se najviše i zabrinula kada je imao saobraćajku.

„Mnogo mi je važno bilo da kad odem iz Survivora da razgovaram sa svima, jer na početku nije bilo baš tako“, rekao je Ramiz sa suzama u očima, a Jovana mu je potrčala u zagrljaj.

Inače, kada se desila saobraćajka, Ramiz je golim rukama gasio požar:

Prvi je gašenju požara pristupio učesnik ovogodišnjeg rijalitija "Survivor Srbija", Ramiz Zeko Gusinac, koji je uz pomoć sugrađanina Vehbije Isovića uspeo da smiri požar i spreči njegovo širenje na veći broj vozila parkiranih u blizini.

Nakon što su Ramiz i Vehbija smirili vatru, pristigla je vatrogasna jedinica koja je obezbedila vozilo i sprečila mogućnost ponovnog požara na istom.

Podsećamo,Ramiz je javnosti će ostati upamćen po tome što je neretko iskazivao najdublje emocije pred kamerama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading