Aneli i Asmin
Foto: ATA IMAGES/Alo

Haos oko učesnice "Zadruge 7 - Elite" Aneli Ahmić i Asmina Dudržića, sa kojim ima dete, ne jenjava.

Nakon što ga je ona optužila za prevaru sa Stanijom Dobrojević, te smo onda imali prilike da u više navrata čujemo mnoge šok informacije iz njihove privatnosti, Asmin Durdžić nam je poslao šok snimak.

- Ostavili smo dete kod jedne žene i rekao sam toj ženi da bude tu do 1 sat posle ponoći. Izašli smo, a kad je bilo skoro 1, popila je bila malo... Kad sam joj rekao da idemo kući da budemo sa detetom, ona je tražila da povuče crtu... - kazao nam je on.

Asmin, Aneli, Stanija

Facebook

 

- Ja, naravno, nisam dozvolio to, nisam hteo da joj neko donosi nedozvoljene supstance... Zabranio sam svim njenim dilerima iz Sarajeva i Dubrovnika da joj daju. Počela je da vrišti! Onda mi je odjednom opalila flašu o glavu! - dodao je Asmin, objašnjavajući nemilu situaciju koja je bila pre njenog učešća u gorepomenutom rijalitiju - rekao je on za Blic.

Stanija je, podsetimo, u jeku haosa koji je nastao u javnosti zbog njene veze sa Asminom, odlučila da raskine sa Durdžićem.

On, sa druge strane, ne odustaje od nje.

- Stavio sam sebe u poziciju da izgubim Staniju, ali ja sam samo mogao tako da dokažem da ovo sa njom nije igra. Ne pišem joj, neka odmori žena od svega. Neću da je smaram, dovoljni se pišu laži. Ja sam ispravan i ne volim nepravdu, idem do kraja, pobediće istina. Gledam da se pomirimo, biće i svadbe ako sve bude okej - kazao je on nedavno za Blic.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading