Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je Aneli Ahmić rekla da nema lepo mišljenje o Mileni Kačavendi, zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu odnos Ane Ćurčić sa bivšom prijateljicom i "kumom". Te je prvi reč dobio Nemanja Gačić.

-.Nemanja šta ti misliš o ovome? Mnogi osuđuju Milenu - rekao je Darko.

- Ja bih bukvalno slično uradio. Skida ljagu koju je Ana pričala da bi oprala sebe. Jako slično razmišljamo na sve teme - rekao je Nemanja.

Reč je dobio Nikola Bukilić.

- Ja ne znam ni ko su ni šta su ti akteri, a Milena kad priča priča dva sata pa ne mogu da pohvatam - rekao je Bukilić.

- Hoćeš da mi kažeš da ti ona ne drži pažnju? - pitao je Darko

- Ne obraćam panju na nju - rekao je Bukilić.

Reč je dobio Marko Đedović.

- Šta da ti kažem, prevara i obmana, pokušaj prevare i pljačke. Poenta da je Ana izdala i prodala Milenu, tresnula joj brata - rekao je Đedović.

Reč je dobila Teodora Balzak.

- Zvezdana poznajem, Anu ne i njena energija mi je bila crna i mrtvačka. Milena mi ne deluje kao lik koji laže i poklapa joj se negde priča sa Zvezdanovom. Bilo bi mi baš interesantno da vidim kako bi se Ana branila - rekla je Teodora.

- Neki su u Mileninim pričama uočili neke kontradiktornosti, da li ti deliš Mensurovo mišljenje? - pitao je Darko

- Milena je sama rekla šta je radila, nije znala kako će se situacija odviti kasnije i to je okej. Zakačile su se njih dve neplanirano - rekla je ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ivana

16.09.2023 09:01

Ma Milena razvezala jezik i ispade da je ona zivela pola zivota sa Anom,zba brate sve,sem.kada Ana ide u wc i dali kaki ili piski!!Vidi i sad ona zna dali Ana ima kontakt sa cerkom!!!!!Treba da pocne da prica malo i o svom zivotu!!