Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke.

Na samom početku, učesnici su prokomentarisali podelu budžeta.

- Ja sam i danas rekao da se ne slažem sa podelom jer se vodio željama spolja i vodio se socijalnom pričom - rekao je Mića.

- Mislim da on nije spreman za ulogu vođe i nije hteo da mi da reč. Jako je loše karakterisao osobe tokom podele. Trebalo je da ima autoritet, a on je slušao Aleksandra koji je ispao i savetovao se sa ostalim učesnicima. Potpuni debakl. Samo meni sme da se suprotstavi - rekao je Uroš.

- Nisam znao da moram da ocenjujem karakteristike ljudi na podeli budžeta. Tek je početak. Danas znaš ceo dan da kreštiš a sada si kao promukao -rekao je Munjez.

- Moglo je i bolje i gore, ima pravo da podeli budžet kako hoće - rekao je Požgaj.

-Podela je bila solidna, a mene su najviše zanimalo kako će proći Stefani i Luka Majčica sa kojima je imao konflikte - rekao je Bebica.

- Stefani i ja smo imali samo taj poljubac, ali sam pogrešio i bio u fazonu daj šta daš. Nije ona ništa kriva. Imao sam posla sa jednim detetom. Ona je jedina ostala slobodna pa nisam imao izbora. Malo je mutava i ne zna da se odbrani, ispala je seljančica mala - rekao je Munjez pa dodao:

- Pogrešio sam i što se Majčici nisam naj**ao svega što mi radi iza leđa, a sutra doručkuje sa mnom - završio je Munjez.

- Jeste, ja kad to radim onda idem iz kreveta u krevet, a on je promenio njih nekoliko do sada pa ništa - rekla je Stefani.

- Menije ovo smešno. Slušaj ovako, nisam ja kriv što ti je cura dala korpu. Ona ti sama može priznati da ja nisam ni znao da ste bilo šta imali. Ti si ispao smeće danas prema meni - rekao je Luka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading