Aneli i Janjuš
Foto: Alo/Printscreen

Tokom jučerašnjeg dana, Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić, osamili su se na Rajskom ostrvu, nakon što su dobili nagradu od Drveta, nakon uspešno obavljenog zadatka. Nakon što su noć proveli zagrljeni u krevetu, usledio je Janjušev nagli prekret, koji je zahtevao od Aneli da se distanicira od njega, kako ne bi prešli granicu. Zbog ovoga se oglasila Anelina sestra, Sita Ahmić, kako bi dala svoj sud o novonastaloj situaciji.

Sita Ahmić se osvrnula na prisnije druženje njene sestre sa Janjušom, ali je dala svoj sud o potencijalnim situacijama koje mogu da se izjalove i naglo preokrenu njihov odnos, koji je trenutno na ''hlađenju''.

Sita Ahmić

Foto: printscreen/tvhappy

 

- Smatram da je to potpuno nepotrebno kako njoj njoj, a tako i njemu. Mislim da bi bilo idealno da oni ostanu samo prijatelji, jer Aneli voli duhovite muškarce, zato joj on i prija. Nadam se da će ostati na tome. Što se tiče Janjuševe doslednosti, u to čisto sumnjam. Smatram da on ne drži obećanja. Nemam ništa protiv njega, samo komentarišem ono što smo imali prilike do sada da vidimo. Ne znam da li će ozvaničiti vezu, ako su pametni, to se neće desiti - jasno je zaključila Anelina sestra za portal Pink.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading