Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić nastavila je razgovor sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Zbog čega su te zanimale čestitke sa Miljaninog rođendana - pitala je Ivana.

- Srpdao sam se itekako. Nju je zanimalo da li će Zola da pošalje čestitiku - rekao je Bebica.

- Juče mi je tako pravio društvo, nedelja je bila, ja sam iskoristila dan da sredim garderober i on je tako išao za mnom i dobrih sat vremena mi ubio dosadu, iskidala sam se od smeha. Čak sam mu i ponudila 500 dinara, pošto ovde prodaje, da mi pravi društvo još pola sata da ga častim, međutim nije hteo - rekla je Miljana.

- Imam novu taktiku...Mogu da te ugasim žmureći - rekla je Teodora.

- Šta ja da pričam sa ovim beskarakternim ličnostima, šta se preziva sa prezimenom Balzak - rekla je Miljana.

- Ona ne zna ko je Onore de Balzak, misli da je to kozmetički brend...Počela je priča ovako, pošto sam pisala i počela je fora da mnogo pričam kao Balzak - rekla je Teodora.

- Što se Miljane tiče, ne uvlači se ona meni, ona i je smo imali korektne odnose kada joj majka nije tu da je potpali i da napravi budalu. Ona se uvek vadila na tebe, da si je ti navela na to da se posvađa sa mnom. Što se gaća tiče Marija Kulić koje kaže da su kod mene, to me ne intresuje, niti ću da pričam istinu, niti neistinu. Istina je odavno napustila Mariju Kulić, kada je počela da laže ceo svet kada je rekla da joj je ćerka u logoru. Što bih ja nešto pričao?! Evo vam ovaj koji je živeo s vama dve godine, jeo kod vas, kovala ga je u zvezde - rekao je Đedović.

- Ona je sve govorila i za porodicu i za sve, nije htela pred vama da ga napada - rekla je Miljana.

- Ako je pričala dve različite priče u jednoj je uvek bila lažov...Mene boli du*e, sve mi je zanimljivo šta da god radite. Ja neću da branim tvoju mamu, boli me ku**c za tvoju mamu! - rekao je Đedović.

- Sve što sam uradila, uradila sam zato što sam ja tako htela! - rekla je Miljana.

- Miljana koga boli ku**c kakav je on nama, on se nije je**o s nama i živeo u našoj kući. To govori o vama - rekao je Đedović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading