Maja Marinković
Foto: Alo/Printscreen

Nakon poslednjeg oglašavanja Aleksandre Nikolić gde je navela da je Filip Car bio nasilan prema njoj, te da postoje fotografija i video-pozivi na kojima se samozadovoljava, kontaktirali smo Maju Marinković, koja je prva u javnost pustila sav materijal koji dokazuje da joj je bivši sve vreme pisao i zvao je tokom veze sa Aleks.

Kako je Maja istakla juče, ona poseduje mnogo materijala kojim može da diskredituje Cara, a sad je prokomentarisala Aleksandrine navode i bivšem paru uputila brutalnu poruku.

Maja Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

- To je između njih, mene to ne zanima! Znate kako kažu: "Nemoj, pa se ne boj". Ja sa njom nemam apsotutno ništa, a sa njim je već druga priča i mislim da je svima jasno da sam ja rekla istinu, što sam i dokazala. A oni neka se sada dave u svojim lažima, ja ne želim da budem deo tog cirkusa - poručila je Maja za Pink.rs.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading