Filip Car
Foto: Alo/Printscreen

Bivši rijaliti učesnik Filip Car prethodna dva dana nalazi se u centru skandala, jer je prevario trudnu verenicu, Aleksandru Aleks Nikolić.

Naime, starleta Maja Marinković sa kojom je Car ranije bio u turbulentnoj vezi, obelodanila je njihove prepiske u kojima se vidi da ju je Filip zvao da dođe kod njega u Crkivenicu u trenutku kada je Aleks bila u Beogradu.

Takođe, Maja je iznela dokaze o njegovim ljubomornim ispadima iako nisu bili u vezi, a kada je Nikolićeva saznala šta njen verenik radi iza njenih leđa, odlučila je da stavi tačku na njihovu ljubav bez obzira na to što je u tada bila u trećem mesecu trudnoće.

Nakon toga je usledio medijski rat bivših partnera, ali je Filip na kraju priznao krivicu i to na njegovom Tiktok profilu. 

- Evo da znate - krivac sam za sve. Upropastio sam jednu ljubav koja je naročito sa njene strane bila čista i ispravna. Nešto što je bilo divno i krasno ja sam uništio porukama i pozivima sa drugim devojkama, sa drugim ženama. Tako je došlo do celog problema i svega... Treba neko vreme da nju malo ljutnja i bes prođe, ali samo želim da mi dozvoli, da mi da kontakt, samo vezano za trudnoću... Svaki put, kao i do sada, da znam kad je pregled, koliko košta pregled, da podnesem troškove vezane za sve to i da jednostavno kada dete bude rođeno budem tu i je*i ga... Nisam bilo ko - poručio je Car.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading