Dalila, Car i Aleks
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nakon uključenja Filipa Cara u program tokom sinoćne emisijeAleksandra Nikolić, njegova trudna bivša devojka, obelodanila je njihove privatne prepiske koje možete pročitati u nastavku.

- Radi se o tome što sam ja uočila neke stvari kod tebe koje meni zaista smetaju i mislim da to ne zaslužujem. Nešto poslednje što ej mene totalno sje*alo jeste ono u Bloumu pre nego što smo trebali da krenemo iskreno od tada ja imam neki strah od tebe i cimam se od tebe. Jelene mi moje iskreno ti kažem. Zbog kartice kad si poludeo u Versaju mislila sam da će se ne znam šta desiti. Počela sam da se bojim u nekim situacijama - napisala je Aleks.

Car i Aleks

Printscreen

 

- Ja glup nisam, ja sam u nekoj čudnoj fazi i da preokrene me vrlo lako i bzo. Mrzim sebe posle takvih situacija. Osetim an tebi da to baš nije to zadnjih dosta, a pogotovo od Francuske. Ja tebe volim i mislim da si predobra u duši, ali mislim da nismo srećni, nije to to - odgovorio je Car.

(Pink.rs)

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading