Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila Aleksandru Nikolić, koja je ranije obelodanila je njihove privatne prepiske, Darka Tanasijevića i predstavnike sedme sile.

- Interesantno je da za sve ima izgovor i da on nije kriv, ti si. I to što te je varao kaže da si kriva jer ste se posvađali - rekao je novinar.

- Naziva me bolesnicom, a jedini je bolestan u ovoj priči. Pogledajte njegovo ponašanje prema devojkama u rijalitiju pa procenite ko čaže, a ko priča istinu - rekla je Aleks.

- Ako krene sa iznošenjem sada, da li ćeš uzvratiti istom merom? - pitala je novinarka

- Naravno da ne, poslaću snimak gde priča sa mojom drugaricom kako je on za abortus i kako će mi oduzeti dete ako rodim. Takođe imam poruke gde se žalim njeogvoj sestri posle Pariza. Evo upravo mi Srki piše_: "Molim te reci da Emilija nije bila moja devojka, imam problem sa simpatijom sada, upoznao sam je to veče" - rekla je Aleks.

- "Ti si ološ, a ona je smrad, ali sreća pa sam se pripremio jer sam već čuo šta radi sa strane, pa imam snimak na telefonu nisam ni ja budala. Ti si smrad, smeće, ali za tebe bar znam da si smeće, a zahvalan sam ti što si mi namestila da smo se čuli da vidim sa kim imam posla" - pustio je Darko Majine glasovne poruke.

- Da li si mu na dan njegovog rođendana rekla da ne budete više zajedno? - pitala je Dušica

- Rekla sam mu da gledam njegovo ponašanje, da me budi u sred noći zbog majice. Rekao mi je da mu je najveća kazna što sam ostala trudna sa njim - rekla je Aleks.

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading