Milena i Marko
Foto: Privatna arhiva/Foto: Youtube/Printscreen

Prvih mesec dana "Elite" se završilo. Nekoliko učesnika je izašlo, a opet je bilo i onih koji su napustili najgledaniji rijaliti svojevoljno zbog čega moraju da plate kaznu za kršenje ugovora od 50.000 evra.

Jedan od njih je i Sanjin Horvat, koji je samoinicijativno izašao iz "Elite" i time napravio dug prema Pink televiziji. Naime, njemu je nedostajala njegova devojka, a kako su mnogi počeli da ga spajaju sa Milenom Kačavendom, navodno se uplašio emocija koje bi se mogle razviti u zatvorenom prostoru, pa je odlučio da pobegne

Sanjin izgleda i dalje prati dešavanja u "Eliti" pa se oglasio na svom Instagramu, otkrivajući da ima nameru da se vrati. 

Sanjin Horvat

Foto: Printscreen/instagram/sanjinnn_007

 

 

- Bravo Lejdi Di, vratiće se tata da objasni! - poručio je Horvat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjin (@sanjinnn_007)

On je podelio snimak svađe Milene Kačavende i Lejdi Di, koje su zaratile upravo zbog njega, a onda dao obećanje da će se vratiti u rijaliti

Da li će produkcija pristati na povratak diskvalifikovanog učesnika, ostaje da vidimo. 

Podsetimo, diskvalifikovani učesnici "Elite" David Čuburac i Sanjin Horvat oglasili su se putem društvene mreže Instagram i svima jasno dali do znanja da žele da se vrate u rijaliti program ružičaste televizije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading