Milena, Janjuš i Aneli
Foto: Alo/Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka", te je učesnicima "Elite" pušten video-prilog na kom Janjuš i Milena Kačavenda pričaju o priznanju Aneli Ahmić da voli Asmina.

- Je l' kuma u pravu da si htela, kaže dečije fore, pa pretpostaavljam da je mislila da si htela Janjuša da pravš ljubomornim - rekla je voditeljka.

- On ima strah od toga da li ona ima emociju ili joj služi kao metod za osvetu kad je to rekla nije mu bilo svejedno - rekla je Milena.

- Pogrešila sam i to mi je najgluplja moguća izjava, ali vidi se njegova reakcija ovde da je skroz ironičan - rekla je Aneli.

- Mislim da je samo htela da ga čačne i da je pogrešila kao što i sama kaže. Ne mislim da je to zaista mislila, videli smo sa Stanijom da ništa ne oseća prema tom čoveku - rekla je Milena.

- Sve žene čačkaju kad su besne i ljute - rekla je Aneli.

- To su stvari kojima peckaš i bodeš, a nisu dobre stvar ako si u nekom odnosu. Ona plače kad god se posvađaju, pa joj se vrate neke slike i scene, pa plače - rekao je Đedović.

- Inat samo, a time samo sebi može da napravi problem. Mene ne može dotaći nešto što mislim da radi na kvarno - rekao je Janjuš.

- Njemu je itekako teško, mi primećujemo njegovu nervozu. Nikome ne bi prijalo da čuje da žena voli bivšeg supruga - rekla je Sneža.

- Sigurno mu nije bilo prijatno, ali da mu je stalo do mene nije i ja to itekako vidim - rekla je Aneli.

- Kako misliš nije mi stalo do tebe? Ovu metlu Snežu sam sinoć sanjao da sam je je*ao. Meni je jasno da ljudi misle, ja znam kad sam ironičan, a kad nisam. Sinoć ako kažem da sam ironičan niko ne može da mi vređa inteligenciju da kaže da nisam ironičan. Nije da meni nije smetalo nego me nije pogodilo - rekao je Janjuš.

- On se itekako igra i igrao se sa mnom - rekla je Aneli.

- On jedno bez drugog vidite li da ne mogu, uglavnom su vreme zajedno provodili, on ju je od svih branio, ona njega isto i svađala se sa Slađom zbog Janjuša. Nemojte očigledne stvari da osporavate - rekao je Mensur.

@alo_portal Čestitka i savet od Suzane Mančić za ceo naš tim ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #suzanamancic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading