Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Zvezdan Slavnić ne prestaje da ismeva Anu Ćurčić, ali i da minira njene poteze budući da je, kako je on naveo, napravila ozbiljno kršenje zakona držeći lajv na Instagramu. On je takođe naveo i da su svi njeni potezi paradoksalni jer ponovo sve čini i izgovara kontradiktorno.

- Žrtva nasilja javno preti nasilniku - rekao je Zvezdan u svom javnom obraćanju pratiocima, pa dodao: 

- Pa ovo je Žikina dinastija, ma kakvi Žikina, ovo je prava dinastija - rekao je Zvezdan, a to je na Instagramu prenela njegova fan stranica.

Takođe, Zvezdan je sinoć izneo još neke nelogičnosti iz Aninih optužbi, a pokazao je i da ona, navodno, krši zakon jer je obelodanila tužbu kojom ga tereti.

- Ko neovlašćeno drugom saopšti, preda ili na drugi način učini dostupnim podatke koji predstavljaju poslovnu tajnu ili ko pribavlja takve podatke u nameri da ih preda nepozvanom licu, kazniće se zatvorom od šest meseci dop pet godina - jedan je od članova. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nadica

04.11.2023 18:39

Ovo je glupost! Ana nije neovlašćeno lice, jer je ona tužilac!! Pre će biti da je Zvezdan neovlašćeno izneo koga je Anđela odredila za svedoka u tužbi protiv njega! Ponovo dokazuje da je nadobudan (bez pokrića) i neopevano glup!!! Anina najveća manjkavost je veza i zaljubljenost u ovog bezveznog!