Marko Smiljić
Foto: Alo/Printscreen

Bivši zadrugar Marko Smiljić, poznatiji kao Marko MMA, nedavno je otkrio svojim pratiocima da se više neće baviti sportom koji ga je proslavio i to zbog povrede.

- Pošto mi je vas šest već postavilo isto pitanje, posle povrede sam shvatio da ne mogu tako neodgovorno u životu da se ponašam i da se dajem 110% u nešto što može u jednom treningu život da ti promeni, tako da trenutno imam drugačije ambicije u glavi, ali naravno, ukoliko mi se vrati takmičarski duh i želja, možda se opet vidimo u oktagonu ili možda ringu - ispričao je Marko na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Marko Smiljić

Printscreen

 

Smiljić se potpuno posvetio teretani, a na svojim profilima na društvenim mrežama redovno kači progres, što je uradio i danas. Smiljić se uslikao samo u donjem vešu, te obavestio fanove o sledećem koraku.

- Počela je faza izgradnje mišića - napisao je Smiljić na engleskom jeziku.

Marko Smiljić

Printscreen

 

Marko je pokazao svoje izvajano telo, na kom su mu često zavideli takmičari u šestoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga".

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading