Teodora i Nikola
Foto: Alo/Printscreen

Učesnica Elite Teodora Balzak slomljena jer je njen partner Nikola Bukulić sa kojim je imala veoma turbulentan odnos ostavio i svu pažnju usmerio ka Maji Marinković. 

Ona je tom prilikom progovorila o potencijalnoj trudnoći. 

- Najviše sam se vezala za njega kad sam mislila da sam trudna, to je meni promenilo sve. Ne mogu da pričam, teško mi je o toj temi da razgovaram - iskreno je rekla Teodora.

- Ako je i bila trudna rekla je da će da pobegne, kako sam ja mogao da se osećam u tom trenutku. Da ne mogu da vidim moje dete da ne znam gde je - dodao je Bukilić.

- Zašto si sada zaplakala zbog trudnoće? Htela si da pobegneš? -pitao je Milan.

- Ja sam htela da pobegnem da pročistim glavu, nebitno proći će, prošle su i gore stvari u životu. Sve prođe pa će i ovo, pogrešila sam što sam ušla u vezu sa njim - dodala je Teodora. 

Podsetimo, Maja je ulaskom u Elitu uspela da poremetio dva ljubavna odnosa, Teodoru i Nikoli i s druge strane, Janjuša i Aneli. Stanija Dobrojević javno je otkrila da je upravo ona spremala Marinkovićevu za ulazak u Elitu, kao i da joj je dala važne smernice koje su nju dovele do pobede u tadašnjem rijalitiju "Farma". 

@alo_portal Ana Ćurčić otkrila kako se osećala povodom nove sezone Zadruge! Celu emisiju pogledajte na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral #anacurcic #zadruga #elita ♬ original sound - Alo_portal
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading