Matora i Anita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sinoć je u Eliti kao i svakog utorka održana žurka. U centru pažnje bile su učesnice Jovana Tomić Matora i Anite Stanojlović. 

Tokom žurke Matora se slomila, zagrlila pevača i krenula da plače i jeca. 

Naime, Matoru su posebno pogodili stihovi "Svirajte mi tiho, tiše", zbog kojih je u Denijevom zagrljaju isplakala reku suza, zbog neverstva i izdaje njene supruge, Anite Stanojlović. 

Anita je provela noć u suzama, a u jednom trenutku prišao joj je Janjuš koji je pokušao da je uteši pričom da je i on isto uradio svojoj ženi. 

Podsetimo, Jovanina porodica, konkretno brat, oglasio se za domaće medije, pa otkrio da li je Anita zapravo koristila Matoru i od nje uzimala novac. Matorin brat, Nikola, priznao je da nije prisustvovao njihovoj svađi i da porodica nije podržavala njenu vezu sa Stanojlovićevom.

- Nisam bio na svadbi, bio sam pozvan, ali s obzirom da otac i majka nisu bili pozvani, uz porodicu sam bio, da ne bi stvarali neke loše odnose. Ja na rijaliti gledam kao na njen posao, ali ova situacija... Ja sam podržao njihov brak, ne mešam joj se u to, video sam da je srećna, nisam bio za tu priču sa Anitom, zato što Anita ima 21 godinu, mlada je. Roditelji Jovanu nisu podržavali - rekao je Matorin brat u jednoj emisiji. 

@alo_portal Ženi iz publike pozlilo, Hitna interveniše: Dino Merlin ne prekida koncert #alo #alodnevnenovine #dinomerlin #koncert #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading