Teodora i Nikola
Foto: Alo/Printscreen

Teodora Balzak otišla je u Rajski vrt, kako vi nasamo porazgovarala sa Nikolom Bukilićem, koji joj je zamerio jer se sa cimerima savetuje u vezi njihovog odnosa.

- Sad je kraj. Moraš da baciš naše slike, koje ti stoje iznad kreveta. Nemaš prijatelje ovde, video sam s kim pričaš - govori na početku Nikola Bukilić.

- Neću da skinem slike. Šta si ti radio? Mirišeš gaće(Majine). Raspadam se - izjavljuje Teodora Balzak.

- Ja ti se kunem sad, baš mi je drago što sam raskinuo sa tobom. Sve naše ću da bacim - besno kaže Bukilić.

- Ti si meni okrenuo leđa, ja tebi nikada ne bih leđa okrenula - napominje Teodora.

- S Lakićem pričaš i smeškaš se. Hvala Bogu da sam te ostavio. Mislio sam da grešim, a sad sam 100% siguran da sam u oravu. Idi pričaj s Lakićem - ističe Bukilić.

- Ja sam te volela kao niko. Sve ću slike da ti bacim, samo da znaš. Nisi zaslužio da te voli. Ti si jedno go***, okrenuo si mi leđa, a ja tebe nikada ne bih ostavila - govori Teodora.

- Ti si meni dokazala kakva si. Ti si jedna fu***, ku*** obična. Ideš kod ljudi da se savetuješ, da me pljuju - kaže Bukilić.

- Naručila sam ti pesmu juče, dok si ti pričao sa Majom - govori Teodora.

- Ideš i pričaš sa ovim klošarima, savetuješ se s kim stigneš pričaš, ideš od čoveka do čoveka. Je*****e jedna odvrana. F***a si i dr***tina. To si ti. D***a jedna bez stava si ti, svako može da te okrene protiv mene - zaključuje Bukilić.

@alo_portal Da li se Ana boji Zvezdana Slavnića?! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #anacurcic #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading