Matea Car
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Glavna tema u Eliti u poslednje vreme je preljuba koju je počinila Anita Stanojlović. Njena bivša ljubavnica, Matea Car, ne prestaje da iznosi skandalozne detalje u javnost. 

Naime, Matea je nedavno priznala da se sa Anitom dopisivala sve vreme dok se ona spremala da se venča sa Jovanom Tomić Matorom, ali i da joj je u nekoliko navrata slala intimne fotografije

Javnost već danima intrigira da li je Anitina majka znala za preljubu svoje ćerke, a Matea je odlučila da otkrije pravu istinu o tome. 

- Anitina majka mi se nije bi obratila. Jedini kontakt koji sam imala sa njom, bio je tad. Ona me je videla na kameri, Anitin sin je bio pored i to je to - kazala je Matea.

Podsetimo, Matora je pred milionskim auditorijumom otkrila da Anitu i dalje voli, ali da joj nikada neće preći preko prevare, kao i da je ona osoba koja je najviše povredila. 

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading