Ša i Miona
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović i te kako su promenili intentizet druženja u poslednjih mesec dana, posebno od kada se Nenadova supruga Vanja nije pojavila na ročištu za razvod.

Njih dvoje se gotovo ne odvajaju, a tim povodm se oglasio Nenadov otac Zoran Aleksić koji je dao svoj sud o novoj potencijalnoj snajki.

Nenad nikakvu prevaru nije načinio. Možda su se bamo više zblizili. Prisniji su nego na početku, to je činjenica. Nikad se ne zna. Rijaliti je slika našeg života spolja, samo što je pred kamerama sve. Može da se razvije nešto, možda i ne. Mislim da neće, ali pustimo da vreme pokaže. Ako se to desi, podržaću svog sina. Da mu je u braku bilo idealno, ne bi podneo brakorazvodnu parnicu - poručio je Nenadov otac.

- Sa Vanjom se ne čujem, snaja se čuje sa njom. Ni dok su bili zajedno nisam je zvao. Ne mešam se u to šta će i kako će biti dalje sa njima - jasno je poručio on za "Pink.rs", a Vanja se nije oglašavala za medije, ali šalje prigodne pesme na Instagram.

Podsetimo, Nenad je pre nekoliko dana izašao iz rijalitija zbog ročišta povodom razvoda, ali se na istom Vanja nije ni pojavila. Nakon toga on se zbližio sa Mionom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading