Anita, Angelina i Matea
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Anita Stanojlović od svoje ljubavnice Matee Car želela je novac, kako prenosi Skandal. Naime, ona je htela sa njom da mečuje na TikToku i da na taj način zarađuje novac. 

Tijana Ajfon, Matorina prijateljica tvrdi da je Anita želela samo finansijsku samostalnost, ali da je Anita želela samo finansijsku samostalnost, ali da zato potpuno stoji uz Matoru koja je njena prijateljica. Ona je dodala i to da je gošća na svadbi ostala uskraćena da se fotografiše sa mladencima. Nije želela da pljuje Anitu, ali je zato rekla da je verovatno mlada bila pod velikm pritiskom. Sa druge strane otkrila je i to da je Anita bila jedina koja se slikala u kupatilu i na dan svadbe slala poruke svojoj ljubavnici. 

Inače, Tijana je dodala i da je sa Anitine strane na svadbi bila jedino njena sestra. Sa druge strane Matea je provalila da Anitine namere nisu baš čiste i dobre i plemenite, pa je zbog toga rešila da njihovu prepisku od svadbe objavi. 

S tim u vezi u jednom trenutku je i majka učesnice "Elite"  pokušala da stupi u kontakt sa Mateom, ali bezuspešno. Umesto svega ona je ostavila pismeni trag na taj način što je Matei na Instagramu poslala poruku koja je sadržala i elemente pretnje. Zbog svega toga Matea je rešila da, kako tvrde njeni prijtelji, presavije tabak i da tuži i da prijavi pretnje Anitine majke. Da li će to zaista uraditi ostaje da vidimo, kaže i da će najverovatnije prijaviti i Anitu zbog raznoraznih stvari koje je iznosila. Kako kaže za sve ima dokaze. U svakom slučaju, ako sve bude kako izvor za Skandal tvrdi Anita, ali i njena majka, naći će se zajednona sudu, a protiv njih će biti Matea. Ovo neće biti jedino suđenje jer ni Matora ne odustaje od tužbe za razvod braka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading