Elita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Večeras se očekuje Vanredno ubacivanje u Elitu, a gledaoci već sada naslućuju ko bi se mogao naći na vratima Bele kuće i postati deo rijaliti formata. 

 Vanredna ubacivanja se nikad nisu dešavala ponedeljkom, osim jednom ove sezone kad se voditelj Milan Milošević vratio na televiziju Pink, a nakon njega takmičenju se pridružila i Maja Marinković.

Jedan prizor izazvao je opštu pometnju, a upravo zbog toga mnogi naslućuju da bi to mogao da bude takmičar koji je diskvalifikovan iz "Elite". 

Naime, Sanjin Horvat je podelio kako je gepek svog automobila napunio kesama, u kojima je bila nova garderoba, zbog čega su mnogi pomislili da je otišao da se ponovo pre nego što večeras kroči u "Elitu". 

Inače, mnogi navijaju da se baš on večeras useli kako bi videli nastavak njegovog odnosa sa Milenom Kačavendom, koji je počeo da se odvija u ljubavnom smeru, iako je Sanjin imao devojku. Mnogi su tad spekulisali da je Horvat pobegao iz takmičenja baš da bi sačuvao svoju vezu jer emocije nije mogao više da kontroliše. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading