Matora u kupaćem kostimu
Foto: Alo/Printscreen

Nakon haosa koji je napravila Anita Stanojlović, oglasio se brat Jovane Tomić Matore. Naime, Nikola tvrdi da od pomirenja s Anitom nema ništa iako je u početku brinuo da će Jovana popustiti.

- Ja i dan-danas očekujem od Matore da posle svega ovoga izađe i da obavimo neki razgovor, gde očekujem da nađe sada muškarca. Posle svih ovih godina, pre ženskih osoba imala je muškarce. Nisam mislio, iskreno, da će do prevare doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba u pitanju, nego muškaraci to tek za par godina - rekao je Nikola, pa dodao:

- Ne gledam nešto preterano što se tiče odnosa Jovane i Anite, ali gledam prvi put Jovanu, za ovih osam godina, ovako ucveljenu i to me boli, nikada je ovakvu nisam video. Ovo njeno stanje govori da je ovo definitivan kraj, ali sam sam bio skeptik u početku da bi moglo doći do njihovog pomirenja, sad mislim da od toga nema ništa - rekao je Nikola, te se osvrnuo na upoznavanje Anite i Matorinih roditelja i otkrio da je Jovanin otac nije upoznao.

- Znam da je dolazila na upoznavanje, ali je stric izbegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u "Elitu" došla i da je strina upoznala, ali za strica ne znam, nisam siguran - zaključio je Nikola koji je i ranije brinuo za sestru zbog Anitine afere i oglašavao se, što u prethodnim sezonama nije bio slučaj.

Podsetimo, Matora je ostala bez teksta kada je hrvatska TikTokerka Matea Car javno priznala da je imala sajber aferu sa Anitom. Da sve bude gore, njih dve su se dopisivale i na dan Matorinog i Anitinog venčanja. Za sada, iako Anita na tome isnistira, Matora joj nije oprostila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Нерон

12.12.2023 12:23

Још само да нађете неког ко би то прихватио и пи коју цену???