Mihailo Janjušević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Rođeni brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo Janjušević, navodno je izvršio samoubistvo vešanjem. 

Mihailo je imao 27 godina, a pored posla kojim se bavio, bio je aktivan i na platformi za odrasle Onlyfans. 

Samo saznanje da se Janjušev brat odlučio na taj korak deljenja eksplicitnih fotki javno, napravio je pravi haos na mrežama tada. 

Mihailo je na Tviteru, gde je bio aktivan i objavljivao linkove koji vode ka pomenutoj platformi, bio na meti jezivih komentara. Pojedini su mu zamerali način na koji se slika i snima, a potom to objavljuje na mrežama, nazivali su ga pogrdnim imenima. 

Vrlo često je objavljivao skrinšotove uvreda koje je dobijao i apelovao na ljude da ne rade te stvari. Međutim, izvor otkriva da je Mihajlo navodno znao vrlo često da napravi i fotografiju zaslona, što je čuvao u svojoj galeriji na telefonu.

- Mihailo je bio naš mali Apolon, dečko koji je zračio pozitivnom energijom i žudeo da bude voljen. Tražio je sklonište, gde će biti voljen i prihvaćen u potpunosti. Trpeo je takvo nasilje, da je to bilo monstruozno, to su takve reči, da ljude sada treba da bude sramota, ali nikada neće naučiti ljudi da njihova jedna reč nekoga može odvesti u onaj mrak iz kog nema povratka. U telefonu su mu se nalazili skrinšotovi sa Tvitera, Instagrama, poruke koje su mu stizale... - priča izvor za "Republiku". 

Podsetimo, dan nakon njegove smrti mreže su se usijale, a jedan korisnik je napisao da ima osećaj "da smo mi tviteraši krivi jer smo ga za***avali prošli mesec".

Brojevi telefona za pomoć SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading